درب اتوماتیک سکشنال یا زیر سقفی

درب اتوماتیک سکشنال

استفاده از یک درب اتوماتیک مطلوب که بیشترین مزیت ها را مثل صرفه جویی در مصرف انرژی، کم جا بودن، سرعت بالا، زیبایی و قیمت مناسب را داشته باشد همواره دغدغه عموم مشتریان بوده و هست و خواهد بود. بنابراین در صنعت اتوماسیون متناسب با شرایط محیطی درب های متنوعی توسط شرکت های مختلف طراحی گردیده که جوابگوی نیاز بازار مصرف کنندگان باشد. درب سکشنال معروف به درب گاراژی یک نوع درب با کاربری مسکونی، تجاری و صنعتی می باشد که حضور آن در بازار های جهانی به چند دهه رسیده و کاربرد فراوانی پیدا کرده است. در سال های اخیر نیز شاهد رونق استفاده از این درب در کشورمان می باشیم. برای آشنایی با این مدل از درب های اتوماتیک برقی ادامه متن را حتما بخوانید.

درب اتوماتیک سکشنال

مشخصات کلی درب‌ سکشنال

درب‌های سکشنال طراحی خلاقانه‌ و جدیدی با فناوری ‌های روز هستند که ظاهری شبیه به درب های کرکره ای دارند. ویژگی بارز این درب‌ ها باز شدن به صورت عمودی و یا حرکت به زیر سقف است. درب سکشنال از ۳ تا ۸ بخش تشکیل شده که به وسیله یک‌ سری لولای محکم در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. پنل ‌های جداگانه ای که با اتصال به هم بدنه این مدل درب را تشکیل داده است و موقع باز شدن به سمت بالا حرکت کرده و به موازات سقف گاراژ قرار می‌ گیرد. برای این حرکت چرخ‌هایی به لبه‌ پنل‌ها وصل شده تا درب را به سمت بالا و پایین هدایت کند و ریل‌ هایی که در چهارچوب و در ادامه بالای درب‌ وجود دارند آن را از حالت عمودی به حالت افقی در حین باز شدن در می آورد.

درب اتوماتیک بالا رونده در سایز هایی به اندازه با ارتفاع ۱۹۰۰ و عرض ۱۵۰۰ یا ۳۷۰۰ و عرض ۹۰۰۰ و ... در بازار پیدا می شوند که با توجه به حداکثر ارتفاع و عرض درب‌ و میزان استحکام و مواد مورد استفاده در ساخت آن تعیین می ‌شود. این نوع از درب اتوماتیک پارکینگ عمدتا به صورت اتوماتیک باز و بسته می‌ شوند. پنل درب سکشنال در جنس‌ های متعددی وجود دارد که عبارتند از: فولاد، چوب، وینیل (نوعی پلاستیک)، آلومینیوم و شیشه مواد مورد استفاده جهت ساخت درب سکشنال با توجه به نوع کاربری درب و بودجه شما مشخص می ‌شود.

مشخصات کلی درب‌ سکشنال

مزایای درب سکشنال یا زیر سقفی

درب های اتوماتیک پارکینگی زیر سقفی یا همان درب اتوماتیک سکشنال برای پارکینگ هایی که دارای عرض کم بوده و مسقف هستند بسیار مناسب هستند چرا که فضای کمی را اشغال کرده و برای افرادی که می خواهند از فضای پشت درب نیز استفاده کنند به درد بخور است. در ضمن این درب ها را علاوه بر پارکینگ ها بر روی پنجره ها و یا درب های نفر رو می توان به راحتی نصب کرد. استهلاک و خرابی در این درب ها بسیار کم است و تا سال های بسیاری بدون حتی سرویس کردن با تردد نا محدود قابل استفاده هستند و نیازی به روغن کاری ندارند.

همچنین دارای ظاهری زیبا بوده و قابلیت هماهنگی با نمای ساختمان را دارد. پنل درب سکشنال در برابر انواع آب و هوا مقاوم می باشد و حرکت نرم و بی صدایی دارد. امنیت بالا در برابر نفوذ سارقین، دارای سنسور حرکتی در برابر برخورد با موانع، کاهش سرعت در هنگام بسته شدن، نصب و استفاده آسان، امکان صرفه جویی در وقت و هزینه افراد، سازگار با انواع درب ورودی پارکینگ و دارای رنگ و طرح های متنوع از دیگر مزایای این مدل از درب های اتوماتیک می باشد.

مزایای درب سکشنال یا زیر سقفی

انواع درب سکشنال پارکینگ

درب های سکشنال به گونه ای طراحی شده ‌اند که می ‌توانند متناسب با نیازهای ویژه هر خریدار باشند و با توجه به موقعیت و نوع کاربرد درب می تواند متفاوت باشد. به طور کلی این درب‌ ها به دو دسته صنعتی و خانگی تقسیم می شوند و معمولا دارای وزن کمی هستند که به راحتی با کمک کابل های اطراف درب بالا و پایین می‌روند. امروزه این نوع درب‌ها در انواع مختلف دیگری با کاربرد مختص خودشان هم هستند که در ادامه به صورت جداگانه آن ها را مورد بررسی قرار داده ایم.

انواع درب سکشنال پارکینگ

درب سکشنال زیر سقفی برای منازل مسکونی

درب سکشنال زیر سقفی منازل مسکونی به دو صورت 90 درجه و زاویه دار نصب می شود و موتور حرکت دهنده آن ها به صورت کشنده می باشد. پنل این مدل درب سکشنال علاوه بر امنیت باید از زیبایی و نمای خوبی هم برخوردار باشد و از نوع پیشرفته ‌ترین درب ‌های اتوماتیک محسوب می ‌شود. بنابراین بازده بالایی داشته و زیبایی منحصر به ‌فردی به ساختمان می ‌دهد. درب سکشنال پارکینگی می ‌تواند بطور کامل ارتفاع و عرض درب را طی کند و به همین دلیل برای فضای کوچک مناسب است. معمولا درب‌ سکشنال از دو لایه پوشش رنگ الکترو‌استاتیک با پنل ‌هایی با فوم عایق که باعث عایق شدن آن ها در مقابل صدا، گرما و سرما می‌ شود تشکیل شده است.

درب سکشنال صنعتی

درب سکشنال از نوع صنعتی زیر سقفی چون از ابعاد بزرگتری برخوردار است برای ورودی کارخانجات و سوله ها، درب آتش نشانی ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. تنوع در طرح و رنگشان محدودتر بوده و چون تمام فضای ورودی را در اختیار کاربران قرار می دهد به راحتی باعث ورود ماشین بار به داخل می شود. درب‌ های سکشنال صنعتی از انواع درب ‌هایی هستند که به ‌صورت عمودی و 90 درجه یا زاویه دار نصب می شوند. این درب ‌ها از پنل‌ های چند لایه فولادی یا آلومینیومی با کیفیت بالا تولید می ‌شوند تا در مقابل ضربه خارجی مقاوم باشند. موتور درب سکشنال صنعتی به طور معمول از نوع ساید گیربکسی بوده که با موتورهای ساید کرکره ای متفاوت است. همچنین برای تردد عابرین هنگام بسته بودن کامل درب می توان از درب نفر رویی لولایی استفاده کرد.

درب پارکینگ زیر سقفی آتش نشانی

درب های پارکینگی زیر سقفی آتش نشانی هم مانند درب های صنعتی هستند تفاوت آن ها به شکل عمده در سرعت باز شدنشان می باشد. مثلا چون در ایستگاه های آتش نشانی سرعت عملکرد بسیار مهم است از موتورهای گیربکسی سرعتی برای باز شدن درب ها استفاده می شود. درب سکشنال آتش نشانی همانند درب سکشنال صنعتی می باشد با این تفاوت که سرعت باز شوی این درب از اهمیت بالایی بر خوردار می باشد و باید از موتور گیربکسی ساید سرعتی استفاده شود.توصیه می شود برای موتور درب سکشنال آتش نشانی از موتورهای آلمانی استفاده شود و از اصل بودن آن اطمینان حاصل شود.

درب سکشنال افقی

پنل های درب سکشنال افقی از مدل های سه شیار، قاب دار کلاسیک، تک شیار و مایکروویو تشکیل شده اند. درب‌های سکشنال افقی برخلاف درب‌هایی که به سمت بالا حرکت می‌کنند، به کناره باز می‌شوند و به همین دلیل به آن ها کشویی یا کناری نیز می گویند. این امر برای جاهایی است که سقف گاراژ یا پارکینگ در محل نگهداری وسایل باید آزاد باشد و یا به هر دلیلی نتوان از نوع دیگر درب استفاده نمود. زیرا در مسیری که درب برای بسته شدن طی می‌کند نباید مانعی وجود داشته باشد.

درب سکشنال صنعتی

ابعاد پنل و اجزای درب سکشنال

همانطور که می دانیم درب سکشنال دارای ساختاری از چند پنل است. ضخامت و ابعاد پنل درب سکشنال معمولا 36 میلی متر است و از فوم فشرده پر شده است که همین سبب عایق بودن در برابر صدا می شود. در ساختار درب سکشنال پانل ها از فولاد گالوانیزه با قطر 0.4 میلی متر استفاده شده که با 16 میکرون عنصر روی روکش شده است. ارتفاع استاندارد از نوع بالا بازشو درب سکشنال حداکثر 2.70 متر است و خارج از این ابعاد درب سکشنال صنعتی محسوب می شود. با وجود فنر خوب و شارژ آن ها، به راحتی می توان درب سکشنال را به صورت دستی بالا و پایین کرد. برای این کار فقط به حداکثر نیرویی تقریبا معادل با 15 کیلوگرم نیاز است.

ابعاد پنل و اجزای درب سکشنال

نصب و تعمیر درب اتوماتیک سکشنال

همان گونه که اشاره شد نصب این درب ها درست است که زمان کوتاهی را به خود اختصاص می دهد اما نیاز به حضور یک فرد متخصص این درب ها هنگام نصب وجود دارد. تکنسین های مربوطه باید با انواع درب های اتوماتیک اشنایی داشته و ویژگی های هر کدام از آن ها را مثل محاسبات مربوط به اندازه ورودی و موتور، نظارت بر عملکرد مرکز کنترل ها،چشمی و ریموت کنترل ها و پایه ها آشنایی کامل داشته باشند. همچنین درب اتوماتیک سکشنال به گونه ای طراحی و ساخته شده است که به ندرت دچار مشکل می شود و اگر احیاناً در صورت قطعی برق درب باز نشد یک طناب کوچک در کنار موتور وجود دارد که با کشیدن آن به طرف پائین کل وزن درب توسط فنرهای کار شده در بالای درب به صورت بالانس درآمده و درب را به راحتی باز و بسته کرد. در ضمن تعمیر تخصصی درب سکشنال هم باید با مشورت و کمک کارشناسان متخصص باشد.

نصب و تعمیر درب اتوماتیک سکشنال

کلام آخر در رابطه با درب اتوماتیک سکشنال

درب های سکشنال تمام مشخصات یک درب کامل مطلوب مشتری را دارد چرا که ایراد خاصی نمی توان به آن وارد نمود. فقط از نظر قیمت نسبت به درب های کرکره ای دیگر کمی گران تر است که در مقایسه با مزیت های فراوان آن به چشم نمی آید. دلیل آن هم این است که تقریبا تمامی قطعات آن وارداتی می باشد چرا که این مدل کرکره عملکرد پیچیده تری داشته و هم نیازمند به موتور و لوازم پیشرفته تر و خاص تری با اقلام و لوازم بیشتر دارد. به طور کلی درب برقی پارکینگی در جامعه ی امروزی بسیار پر کاربرد می باشد. اما با توجه به قیمت درب اتوماتیک سکشنال آن را جزء درب اتوماتیک لوکس به حساب آورده و در هر ساختمانی استفاده نمی شود. برای دریافت مشاوره و ثبت سفارش با کارشناسان ما در تماس باشید.