کرکره برقی اتوماتیک

دسته بندی های کرکره برقی

محاسبه و دریافت آنلاین پیش فاکتور
محاسبه قیمت
برای برآورد دقیق هزینه پروژه کرکره برقی خود بر روی گزینه زیر کلیک کنید.

کرکره برقی برای پارکینگی زیبا و سادگی استفاده با ریموت کنترل

درب کرکره ای در ایران تقریبا دارای سابقه ای حدود ربع قرن می باشد. در ابتدا کار با تبدیل کرکره های عادی به اتوماتیک شروع شد؛ بدون تغییر در ظاهر و نوع ساخت آن. اما بعد از مدتی استفاده از این روش در ساخت درب های ساختمانی نیز متداول شد و این آغازی بود بر ورود نوع جدیدی از تیغه کرکره به بازار. در این مقاله قصد داریم این محصول، متعلقات مربوط به آن و عوامل موثر بر قیمت کرکره برقی را بررسی کنیم. با ما در ادامه همراه باشید.

موتور کرکره برقی

از سمت راست موتور ساید، موتور سانترال و موتور توبلار کرکره برقی

جز اصلی کرکره اتوماتیک موتور آن است که باعث به حرکت در آمدن تیغه ها می گردد. موتور درب کرکره ای به سه دسته کلی تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی ویژگی های تک تک آنها می پردازیم. قبل از آن، باید این مورد را بدانید که هر موتور کرکره مناسب مکان خاصی است که در ادامه با شرایط آن ها آشنا می شوید:

موتور ساید کرکره برقی

موتور هایی هستند که برای درب هایی با وزن و میزان تردد بالا، مورد استفاده قرار می گیرند. موتور ساید کرکره برای ورودی هایی با ابعاد بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند؛ چرا که قدرتمند ترین نوع موتور های کرکره برقی هستند. همچنین می توان آن را برای اماکنی که وجود برق اضطراری در آن ها الزامی است، استفاده نمود؛ به این خاطر که این موتور دارای دو نوع با ولتاژ های 24 و 220 ولت می باشد. مدل 24 ولت آن دارای باتری برای استفاده در شرایط قطعی برق است. به این محصولات موتور ساید موتورکرکره برقی با UPS نیز می گویند. قیمت این محصول تقریبا معادل 70 درصد بیش از موتور ساید بدون UPS می باشد.

استفاده از کرکره اتوماتیک برای درب و پنجره

بزرگترین ایرادی که می توان از موتور ساید گرفت، سرعت پایین آن است که دلیل آن هم گیربکس پر قدرت آن می باشد. البته موتورهای ساید سرعت بالا نیز تولید شده که برای اماکنی که نیاز به سرعت بالای باز و بسته شدن دارند می توانید از آن دسته موتور ها استفاده نمایید. شکل این نوع موتور ها به این صورت است که یک موتور و گیربکس با فاصله کمی نسبت به لوله ای که تیغه کرکره بر روی آن قرار گرفته نصب می گردد.

قدرت موتور به وسیله یک زنجیر به چرخ دنده ای که لوله را می چرخاند منتقل گردیده و کرکره به بالا یا پایین هدایت می شود. این سیستم به واسطه موتور بزرگتر و سیستم زنجیر و چرخ دنده قدرت فوق العاده ای خواهد داشت. به این ترتیب می توان گفت که تفاوت قیمت موتور ساید کرکره برقی با دیگر موتور ها خیلی هم دور از منطق نیست. از معروف ترین این مدل ها می توان به موتور ساید تیونی، موتور ساید بارزانته و موتور ساید اس دی سی اشاره کرد.

موتور سانترال کرکره برقی

موتور های سنترال یا سانترال توانایی به حرکت درآوردن درب هایی با میزان تردد و وزن متوسط را دارند. عدم نیاز به تغییرات اساسی در ساختار کرکره، موتور سانترال کرکره را به بهترین گزینه برای تبدیل کرکره های قدیمی به کرکره های اتوماتیک می سازد. البته استفاده از موتور های سانترال در سال های اخیر، کمتر شده است. علت اصلی این موضوع نصب مشکل تر و نیاز به قطعات بیشتر به نسبت سایر موتورهای کرکره اتوماتیک است. این قطعات، مانند شفت و فنر استهلاک پذیر هستند و هزینه تعمیر کمی هم ندارند و به همین علت ترجیح آن است که موتور سانترال به جز در شرایط خاص استفاده نشود.

موتور توبلار یا موتور استوانه ای کرکره برقی

موتوری است که برای به حرکت درآوردن درب هایی با وزن و میزان تردد پایین به کار می روند، به علاوه نصب و راه اندازی آن ها نیاز به دقت بیشتری دارد. موتور توبولار کرکره ساده قابلیت به حرکت در آوردن درب هایی تا وزن 140 نیوتن را دارا می باشد. قیمت موتور توبلار کرکره با اندازه نسبتا کوچک خود بسیار مناسب است. همچنین این موتور ها به دلیل شکل ظاهری خود، فضای کمتری را اشغال می کند و در هنگام قطعی برق نیز می توان با استفاده از سیستم خلاص کن، از آن استفاده نمود. البته در سال های اخیر چندین مدل موتور توبلار با برق اضطراری و حتی زنجیر دار برای باز کردن راحت ترِ درب در هنگام قطعیِ برق، به بازار روانه شده که آنچنان مورد استقبال قرار نگرفته است.

موتور توبولار کرکره برقی در قدرت های مختلف

موتور توبلار صنعتی کرکره برقی

این نوع موتور دقیقا مشابه موتورهای توبلار بوده و تفاوت بارز آن در قدرت و میزان تردد روزانه می باشد. موتور توبلار صنعتی قدرتی بین 230 تا 500 کیلوگرم را دارا هستند و برای نصب آن ها می بایست از لوله 11 برای جا دادن موتور داخل آن استفاده نمود. این قطر لوله در موتورهای ساید نیز استفاده می گردد.

حال چه چیزی باعث می شود که کسی موتور توبلار صنعتی را به موتور ساید کرکره اتوماتیک ترجیح دهد؟ قوی ترین علت می تواند کمبود فضا برای نصب موتور ساید باشد. تفاوت موتور ساید و موتور توبلار در قطعات جانبی آن می باشد. قطعاتی مانند برد، پایه، اندکپ و بلبرینگ که در موتور های توبلار به صورت جدا از هم تهیه می شوند، در موتورهای ساید به صورت یک پک واحد به خریدار ارائه می گردد. به طور کلی قیمت موتور کرکره برقی به میزان تردد در روز و وزن تیغه ها بستگی دارد.

انواع تیغه کرکره برقی

تیغه کرکره مجموعه ای از نوار های نسبتا باریک است که در کنار یکدیگر تشکیل یک صفحه یکپارچه را می دهند. انواع تیغه کرکره می تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • تیغه آلومینیومی
  • تیغه آهن گالوانیزه
  • تیغه پلی کربنات

تیغه کرکره اتوماتیک برقی آلومینیومی

این نوع تیغه دارای مقاومت بالاتری هستند و برای پارکینگ ها، فروشگاه ها و... استفاده می شوند. درصد بسیار بالایی از تیغه استفاده شده در ایران از جنس آلومینیوم هستند. کرکره برقی آلومینیومی دارای شرایطی است که می توان به راحتی از آن در آب و هوای بسیار مرطوب و یا بسیار خشک استفاده نمود. همانطور که گفته شده اندازه استاندارد این نوع تیغه ها 80 میلیمتر است اما اندازه 60 میلیمتر برای پنجره ها و اندازه 100 میلیمتر برای ورودی های بزرگ نوع های دیگر تیغه ها می باشند.

البته می توان تیغه ها را از لحاظ ظاهری نیز به دو دسته تخت و قوسی نیز تقسیم بندی کرد. در حال حاضر مدل قوس دار به دلیل عدم ایجاد صدا موقع باز و بسته شدن استقبال بالا و مدل تیغه تخت تولید بسیار پایینی دارد. وزن استاندارد تیغه کرکره آلومینیومی بین 6 تا 7 کیلوگرم است اما برخی تولیدکنندگان به دلیل کم کردن قیمت تیغه کرکره برقی و همچنین ایجاد رقابت در بازار از این وزن می کاهند. در نظر داشته باشید که مدل های کمتر از 5.5 کیلوگرم برای عرض های بیش از 3 متر خطرناک هستند. تیغه آلومینیومی کرکره های برقی می توانند دارای یک، دو یا سه پل، درون خود باشند که باعث استحکام و مقاومت بیشتر تیغه می گردد. همچنین برخی از انواع تیغه ها، دارای فوم هستند که به عنوان عایق صدا به کار می روند:

مدل  و ظاهر تیغه های آلومینیومی، پانچ دار، فوم دار و ساده کرکره برقی
 
 

تیغه کرکره اتوماتیک گالوانیزه

تیغه کرکره گالوانیزه با قیمتی مناسب تر در دسترس هستند. مهمترین دلیل خرید تیغه های گالوانیزه می تواند استحکام بیشتر به نسبت آلومینیوم و همچنین قیمت مناسب آن باشد. این تیغه ها نیز در دو نوع گالوانیزه معمولی و همچنین فوم دار تولید شده که مدل فوم دار آن به این صورت است که بین پل های تیغه، فوم تزریق شده تا مقاومت آن را بیش از گذشته کند. به همین دلیل برش این نوع تیغه ها نیز آسان نخواهد بود و گذر از این نوع کرکره ها مشکل است.

تیغه کرکره برقی پلی کربنات

تیغه های پلی کربنات همانطور که از نامشان پیداست از جنس polycarbonate ساخته شده اند که امکان گذر نور را از خود خواهند داد. این نوع تیغه ها مانند شیشه هستند و امکان انتخاب رنگ نیز دارند. قابلیت گذر نور می تواند برای پارکینگ هایی که ورودی یا پنجره نورگیر ندارند بسیار کارآمد باشد و برای فروشگاه ها نیز می تواند ویترین مغازه را به یک نمایشگاه دائمی 24 ساعته تبدیل کند تا حتی در مواقع بسته بودن فروشگاه، امکان مشاهده محصولات آن وجود داشته باشد.

استفاده همزمان از تیغه پلیکربنات و آلومینیوم برای کرکره پارکینگ

اما زیبایی تنها ویژگی خاص تیغه های پلی کربنات نیست و خصوصیت اصلی آن مقاومت بالا و کم نظیر می باشد که در هیچ کدام از تیغه های دیگر دیده نمی شود. جنس برخی از پلی کربنات ها دقیقا همانی است که در سپر پلیس های اروپایی دیده می شود که در مقابل ضربه بسیار مقاوم است و تقریبا ضد گلوله نیز می باشد. این تیغه ها در برابر آتش سوزی نیز مقاومت بیشتری به نسبت تیغه های فلزی دارند و از این سو مناسب اماکن بزرگ تجاری و مسکونی هستند. واسط بین تیغه ها میتواند از جنس آلومینیوم یا استیل باشد که پیشنهاد ما در عرض بیش از 3 متر مدل استیل آن است.

به جز تیغه و موتور کرکره، بقیه اجزای سازنده کرکره را می توان در متعلقات کرکره دسته بندی کرد که در ادامه این مطلب به معرفی تک تک آن ها میپردازیم:

متعلقات کرکره اتوماتیک

برای نصب کرکره اتوماتیک برقی هم مانند هر سیستم دیگری نیاز به یکسری متعلقات خاص آن دارید که در ادامه انواع آن ها را معرفی می کنیم.

ریل ها در سیستم کرکره برقی برای به حرکت در آوردن تیغه ها استفاده می گردند. ریل ها محفظه هایی بلند شبیه به مکعب مستطیل هستند که به صورت عمود در دو طرف ورودی و به روی دیوار نصب شده اند. بخشی از تیغه های کرکره درون ریل قرار دارند که با استفاده از نیروی موتور کرکره باعث به حرکت در آمدن آن می گردد. ریل های کرکره اتوماتیک می توانند از جنس آلومینیوم یا آهن باشند.

نوع آلومینیومی کرکره برای نصب شدن به روی دیوار، نیاز به پایه هایی آهنی دارند؛ در نظر داشته باشید این پایه های آهنی، قطری معادل 4 سانتی متر دارند، در برخی شرایط ممکن است مساحت ورودی مورد نظر، به اندازه کافی بزرگ نباشد، بنابراین اگر از ریل آلومینیومی که خود دارای سطح مقطع 6×4 سانتی متر است، استفاده شود، با احتساب قطر پایه آهنی، در سمت راست و چپ ورودی، هر کدام 10 سانتی متر و در مجموع 20 سانتی متر از کل عرض فضای ورودی اشغال می گردد. پس بهتر است در چنین شرایطی از ریل آهنی (که نیاز به آهن کشی ندارد) استفاده شود. درون ریل ها، نوعی واشر مویی به کار رفته است که باعث می شود از ورود گرد و غبار به داخل ریل جلوگیری به عمل آید.

متعلقات کرکره برقی
 

کپس ها قطعاتی پلاستیکی هستند که در انتهای تیغه ها نصب شده اند و باعث حرکت راحت تر آن ها درون ریل می گردند. تمام کپس به همراه قسمت کوچکی از تیغه، درون ریل قرار دارد. همچنین آخرین تیغه کرکره بر خلاف دیگر تیغه ها که دارای تحدب هستند، تخت می باشد و این تیغه برای جلوگیری از ایجاد صدا و همین طور کاهش فشار، دارای لاستیک انتهایی است.

برای چرخش تیغه ها و جمع شدن آن ها، نیاز به یک مغزی یا «شفت» هست. شفت ها میله هایی با سطح مقطع دایره و یا هشت ضلعی هستند که از جنس آهن ساخته می شود و تیغه ها به روی آن جمع می شوند. شفت از یک طرف به موتور که به روی دیوار ثابت است، متصل شده و از طرف دیگر به اندکپ بلبرینگ ختم می شوند. اندکپ ها، بلبرینگ هایی هستند به قطر 3-2 سانتی متر که به حرکت شفت کمک می کنند. همچنین درب کرکره ای مانند دیگر درب های اتوماتیک دارای فلاشر برای هشدار و چشمی (فتوسل) برای تشخیص حرکت و توقف باز یا بسته شدن درب، می باشند. مدار فرمان کرکره اتوماتیک نیز کار تنظیم زمان باز و بسته شدن را بر عهده دارد.

قیمت کرکره اتوماتیک

کرکره مشکی براق و ظاهری لاکچری در شمال شهر تهران

برای محاسبه قیمت کرکره برقی باید در ابتدا بدانیم که کدام موتور کرکره مد نظر است، ارزان ترین موتور کرکره موتو توبلار است که اندازه ظریف آن برای تیغه هایی با وزن نسبتا سبک و میزان تردد نسبتا پایین مناسب است، این نوع موتور کرکره می تواند تیغه هایی با وزن حدودا 150 کیلوگرم را به حرکت در آورد. از بهترین موتور توبولار کرکره هم می توان به موتور توبلار لینوکس، موتور توبولار بتا، موتور توبلار بارزانته، موتور توبولار سیگما و موتور توبولار SDC اشاره کرد. همچنین باید دید که کدام مدل از انواع تیغه مورد نیاز است و بر اساس اندازه و قابلیتی که مورد نیاز است بهترین تیغه را استفاده کرد. این دو مورد جزو مهمترین عوامل در تعیین قیمت کرکره اتوماتیک می باشد. شما می توانید با برقراری تماس با بخش فروش کرکره دی سی ای کالا به روز ترین لیست قیمت کرکره برقی را دریافت کنید.

گارانتی کرکره برقی

گارانتی کرکره ها توسط سازنده آن ها بین 2 تا 3 سال می باشد. این عدد با توجه به برند و یا شرکت وارد کننده می تواند متغیر باشد که باید در هنگام خرید به آن توجه کنید. نکته دیگر اینکه شرکت های فروشنده کرکره اتوماتیک نمی توانند گارانتی آن ها را ارائه کنند. بنابراین درصورت بروز هر گونه خطا در عملکرد کرکره باید به کارت گارانتی خود مراجعه کنید. شماره تلفن درج شده بر روی کارت امکان ارتباط شما با شرکت سازنده و یا شرکت وارد کننده را برقرار می کند. بنابراین نباید برای دریافت خدمات، با شرکت فروشنده تماس بگیرید.

فروش کرکره اتوماتیک

خرید کرکره از فروشگاه اینترنتی دی سی ای کالا بسیار ساده است. کافی است به صفحه کرکره برقی مراجعه کنید. در بالای صفحه می توانید دسته بندی های اصلی موتور، تیغه و متعلقات را ببینید و با مراجعه به هر کدام از صفحه ها، محصولات مربوط به آن را مشاهده و گزینه مناسب خود را انتخاب کنید. به علاوه می توانید با شماره تلفنی که در بالای همین صفحه مشاهده می کنید، تماس گرفته و با کارشناسان ما مشورت کنید.

یک گزینه دیگر هم در همین بخش دیده می شود. فرم درخواست پیش فاکتور کرکره صفحه ای است که می توانید با پر کردن فیلد های خالی در آن، قیمت حدودی کرکره مورد نظر خود را دریافت کنید. در این بخش می توانید اندازه کرکره، نوع تیغه، نوع موتور و حتی نوع اندازه گیری مورد نظر خود را وارد کنید.

نصب کرکره اتوماتیک

قبل از نصب درب کرکره ای می بایست سمت چپ و راست دهنه ای که کرکره برق داخل آن قرار میگیرد قوطی کشی شود. این قوطی ها در اندازه 40 در 40 میلیمتر دقیقا در موازات یکدیگر باید نصب گردد تا بتوان ریل تیغه کرکره را روی آن سوار کرد. نصب کرکره اتوماتیک باید بر اساس استاندارد های لازم انجام شود در غیر این صورت ممکن است تیغه ها به یک سمت کشیده شود و یا حرکت تیغه درون ریل سر و صدای بالایی تولید کند و یا اینکه اشتباه در نصب باعث شود به موتور فشار آمده و در مدت زمان کوتاهی باعث از کار افتادن آن گردد.

برای نصب کرکره با موتور توبلار، بجز موتور و تیغه می بایست شفت یا لوله، یک عدد رسیور کرکره، اندکپ، بلبرینگ و صفحه پلیت را همراه داشت البته در صورت نیاز فتوسل و فلاشر و همچنین جاقفلی نیز قابل نصب می باشد. در صورتی که از موتور ساید استفاده می شود میبایست شفت قطر 11 و در صورت نیاز آپشن های اضافی سیستم توبلار را باید در نظر گرفت.