معایب دوربین های بیسیم اسفیورد

اگر به دنبال دوربین بی سیم بوده اید، احتمالا نام برند اسفیورد به گوشتان خورده است. دوربین های اسفیورد به واسطه سرورهای داخلی و سریعی که دارند سرعت بی نظیری در نمایش آنلاین تصاویر به مشتری ارائه میدهند و از این رو است که این برند توانسته به سرعت اقبال خوبی از بازار داشته باشد و هر روز تنوع بیشتری در محصولات ایجاد نماید.

در مورد مزایای دوربین های وایرلس اسفیورد اطلاعات زیادی وجود دارد اما در مورد معایب این دوربین ها کمتر صحبت شده و ما در ادامه به آنها می پردازیم و امیدواریم این موارد از طرف شرکت رفع یا بهبود یابد.

قیمت بالا

دوربین های بیسیم آمده اند که با هزینه پایین کار یک پک کامل دوربین و دی وی آر را انجام دهند. اسفیورد در ابتدا محصولاتش را با قیمتی رقابتی به نسبت دیگر برندها عرضه مینمود. اما پس از مشکلات پیش آمده در اینترنت کشور و اختلال در انتقال تصویر این برندهای خارجی، اسفیورد دیگر اهمیتی به رقابتی بودن قیمت اش نمی دهد و ارزان ترین محصولش که زمانی ارزان تر از دوربین های معمولی برند آیمو و بلو رمز بود اکنون در حدود 30 درصد گرانتر از آنهاست.

دوربین بی سیم آیمو مدل Ranger 2

قیمت اردیبهشت 1402: 1450000 تومان

دوربین بی سیم اسفیورد Z210
قیمت اردیبهشت 1402: 1980000 تومان

راه اندازی نه چندان ساده

وقتی فیلم های راه اندازی دوربین های بیسیم اسفیورد نگاه میکنیم این نکته به ما القا می شود که راه اندازی سیستم 2 دقیقه هم زمان نمی برد. اما واقعیت این نیست. از سردرگمی در دریافت برنامه ای که با سرورهای داخلی سازگار است تا اتصال به سرور هر کدام ممکن است مشتری را گیج کند.

اسفیورد می بایست لینک دانلود را به نحوی ساده روی کارتن محصولات و همچنین گوگل پلی یا اپ استور بروزرسانی کند تا مشتری در اینکه الان باید از کدام ورژن استفاده کند گمراه نشود.

راه اندازی ناموفق دوربین اسفیورد

یکی دیگر از موارد شایع که در دوربین وایرلس اسفیورد دیده ایم مرحله ایست که وای فای مودم و پسورد آن به دوربین معرفی می شود و پیغام تایید شد از دوربین شنیده میشود، اما در نرم افزار این ثبت نشده و تایمر معکوس به انتها رسیده و درخواست ست کردن دوباره دوربین میکند. جالب اینجاست اگر در این مرحله برنامه را ببندید و چند دقیقه بعد برنامه را باز کنید دوربین مورد نظر به برنامه اضافه شده و تصویر آنلاین را خواهید داشت و این برای کسانی که تجربه متعدد راه اندازی این دوربین را ندارند گیج کننده است.

امنیت پایین

اگر از امنیت سرور های داخلی بگذریم و به اسفیورد بابت امن سازی آن اعتماد کنیم موردی که تعجب ما را برانگیخت در امنیت خود دوربین بود. اگر کسی دوربین را سرقت کند و آن را ریست کند بدون هیچ مشکلی میتواند از آن استفاده کند و با ریست کردن دوربین حساب صاحب دوربین پاک میشود.  اکثر دوربین های بی سیم معتبر به این صورت هستند که یک ایمیل به آنها معرفی شده و این دوربین با آن ایمیل یا شماره تلفن رجیستر می شود. حال اگر آن دوربین به سرقت رود یا کسی بخواهد از آن برای جای دیگری استفاده کند بدون اجازه و تایید صاحب ایمیل این امکان وجود ندارد. صاحب دوربین حتما باید وارد برنامه شده و از حساب دوربین مورد نظر خارج شود تا کس دیگری بتواند از آن استفاده کند.

ریست کردن دوربین اسفیورد

عدم وجود کلود یا فضای ابری

وجود کلود یا فضای ابری برای دوربین های بی سیم ضروری است. چرا که در صورت آسیب دیدن دوربین یا سرقت آن میتواند آخرین موارد ضبط شده را در اختیار صاحب خود قرار دهد. بسیاری از برندها حتی ضبط در حالت موشن(تشخیص حرکت) را نیز به صورت رایگان در اختیار مشتری گذاشته اند، اما دوربین های اسفیورد هیچ امکانی برای فضای ابری دوربین هایش نکرده و حتی در حالت موشن عکس نیز ذخیره نمیشود و صرفا به ارسال نوتیفیکیشن بسنده می کند و اگر کارت حافظه ای در دستگاه وجود نداشته باشد هیچ چیز جز تصویر آنلاین در برنامه نمیشود یافت.

نوتیفیکیشن نامطمئن

نوتیفیکیشن در دوربین اسفیورد

شاید در تبلیغات دوربین های اسفیورد استفاده به عنوان دزدگیر آن نظر شما را جلب کرده باشد. این مورد را از تجربه شخصی نویسنده این مطلب داشته باشید که حداقل در دوربین های Z336 و Z210 خیلی نمی توان روی دزدگیر آنها حساب باز کرد. نوتیفیکیشن های بی دلیل این دوربین مخصوصا در زمانی که نور کافی در محیط نباشد می تواند آزارتان دهد. این مورد حتی پس از تغییر حالت موشن به تشخیص انسان نیز برطرف نشد و این نشان میدهد که نرم افزار هوش مصنوعی که اسفیورد از آن استفاده می کند خیلی جای کار دارد.

جمع بندی

مواردی که در بالا گفتیم تمام معایب دوربین های بی سیم اسفیورد است که در صورت برطرف شدن هر یک از آنها این پست به روز رسانی می گردد. با این حال این برند به واسطه کیفیت تصویر خوب دوربین هایش، انتقال تصویر سریع، گارانتی معتبر، جوری اجناس، پشتیبانی قوی مورد استقبال عموم قرار دارد. این برند از نظر نگارنده که تجربه شخصی از چندین برند خارجی و ایرانی دیگر نیز داشته ام در حال حاضر تنها انتخابی است که به لحاظ اتصال و انتقال تصویر مطمئن است و به همین دلیل شاید تنها گزینه قابل استفاده باشد.  اگر شما جزو مصرف کنندگان این دوربین هستید و مورد دیگری در آن دیده اید می توانید در قسمت نظرات آن را بازگو کنید. 

نوشته قبلی
نوشته بعدی
0 0 امتیاز
امتیازدهی به مقاله
اشتراک گذاری
اطلاع از
guest
3 دیدگاه
آخرین ها
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
هادی
هادی
20 days ago

سلام یک مشکل اینه که وقتی وایفا ورمزشو به نرم افزار میدیم وqrکد توسط نرم افزار تولید میشه وجلوی دوربین میگیریم چرا مثلا با مودم یوتل وخط vdslدوربین کلمه اوکی رو نمیده وبه سروروصل نمیشه وتایمش تموم میشه!!!!!؟؟؟ ولی با وایفای گوشی که شیر میکنیم وصل میشه

Last edited 20 days ago by هادی
ابراهیم
ابراهیم
15 days ago

اشغال ترین دوربینی که دیدم من ۵ مگ با دید رنگی گرفتم ۶۰۰ یعنی یه دید در شبش به این ارزش داره حالا ۲ میلیون دادم z221 فقط خوبیش اینه بخاطر سرور های ایرانش که اگه ما آزادی داشتیم این اتفاق نیوفتاد میتونم تصویر کیفیت پاینشو هر موقع بخوام ببینم ولی دزدگیرش اشغاله یعنی پیغام نمیاد یا بیاد نمیتونی همون لحظه ببینی بعد اینکه خونتو دزد زده دستگاهتو برده وقتی بری تو نرم افزار تازه میفهمی پیغام داری
سرعت چرخش دوربین ضعیف
صدای کم وقتی آژیر میزنه انگار داره تو قوطی حرف میزنه
بعد از همه بدتر به خودشون میگی میگن مگه دوربین ۱۰ میلیونی خریدی توقع داری
تورو خدا نخرید بگردید یه دوربین بهتر که تو ایران جواب بده بخرید
من پشیمونم
یه روز منو از شمال کشوند تهران چون دیدم قطع شده بود شک کردم گفتم شاید دزد امده خونه بدو بدو امدم دیدم مشکل از دوربین بوده که تصویر نمیداده من اون موقع مطمئن بودم ازشون ولی بعد این ماجرا دیگه سمت این برند نمیرم

3
0
فکر شما را دوست دارم ، لطفا نظر دهیدx