اختلال در سرورهای دوربین اسفیورد


کاربران دوربین‌های اسفیورد گزارش داده‌اند که از روز 17 اسفند سال ۱۴۰۳، سرورهای این شرکت با قطعی و عدم اتصال پایدار مواجه شده‌اند و برخی از مشتریان قادر به مشاهده آنلاین تصاویر نیستند. شرکت اسفیورد در بیانیه‌ای اعلام کرده است که این مشکل ناشی از حجم بالای فروش و فشار بر سرورهای شرکت بوده و تنها کاربران جدیدی که دوربین‌های این شرکت را خریداری کرده‌اند، قادر به اتصال به سرور نیستند. بررسی‌های ما نیز تأیید می‌کند که کاربران قدیمی دوربین‌های بی‌سیم اسفیورد همچنان از اتصال پایدار برخوردارند.

با این حال، نکته عجیب این است که چرا اسفیورد پیش‌بینی نکرده بود که افزایش عرضه دوربین‌ها به بازار می‌تواند منجر به چنین مشکلی شود و چرا پیش از وقوع این اتفاق، برای ارتقاء سرورها و حل این چالش چاره‌اندیشی نکرده بود. موضوع قابل تأمل دیگر این است که اسفیورد پس از بروز مشکل، فروش محصولات خود به مصرف‌کنندگان جدید را متوقف نکرده و همچنان به عرضه دوربین‌ها ادامه می‌دهد. این اقدام باعث نارضایتی شدید کاربران جدید این شرکت شده است.

اسفیورد در بیانیه‌ خود وعده داده بود که تا پایان روز جمعه، ۲۴ اسفند، سرورهای خود را ارتقاء داده و مشکل را برطرف خواهد کرد. اما تا لحظه انتشار این خبر، یعنی ۲۵ اسفند، مشکل همچنان پابرجاست. در آخرین بیانیه که از طرف مدیریت این شرکت برای همکاران ارسال شد قول اتصال در چند ساعت آینده داده شده است.

به محض رفع مشکل، این خبر به‌روزرسانی خواهد شد.

بروز رسانی:

با وجود اینکه در تاریخ 1403/12/27 شرکت اسفیورد خبر از رفع مشکل کلی داده بود. اما ظاهرا کاربران هنوز در استفاده از دوربین بی سیم خود مشکل دارند و این مشکل برطرف نشده است. کارشناسان ما نیز تایید می کنند که حداقل تا تاریخ 1404/01/06 مشکل عدم ارتباط با دوربین در کاربران جدید و قدیمی وجود دارد.

3 2 امتیاز
امتیازدهی به مقاله
اشتراک گذاری
اطلاع از
guest
10 دیدگاه
آخرین ها
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
مرتضی
مرتضی
4 months ago

امروز ۲ فروردین ۱۴۰۴ است و همچنان اتصال انجام نمی شود و هیچ کس در شرکت اسفیورد پاسخ گو نیست

کامبیز رهبر
کامبیز رهبر
4 months ago

امروز ششم فروردین ۱۴۰۴ است و من از ۱۷ اسفند قادر نیستم به ۳ عدد دوربینم وصل شوم و دوربین لامپی تازه تهیه شده را نصب کنم متاسفانه کاملا از خریدم پشیمانم و به شما هم توصیه نمیکنم پشتیبانی بسیار ضعیفی میشود

مصطفی
مصطفی
4 months ago

بسته من حذف شده و امکان خرید بسته وجود نداره و کلا نمیاد بالا ارتقا نرم افزار امکان پذیر نیس و کلا دوربین بدون ضبط مانده است

Last edited 4 months ago by مصطفی
سیداحمد معظم
سیداحمد معظم
4 months ago

لعنت بهشون من امروز ۱۰ فروردین و نمی تونم وصل بشم به دوربین و دقیقا گذاشتن زمانی که تعطیلات هست و نیاز به مشاهده و استفاده از دوربین هست این مسخره بازی رو در آوردن بدون هیچ اطلاع رسانی تو سایتشون و هیچ گونه پاسخگویی، لعنت به این شرکت اسفیورد

سجاد
سجاد
4 months ago

امروز ۱۲ فروردین۱۴۰۴ .مشکل عدم ارتباط با دوربین ها هنوز پابرجاست.توی تعطیلات که باید دسترسی داشته باشیم به دوربین ها ولی متاسفانه قطع هستند.

حامد یوسفی
حامد یوسفی
4 months ago

سلام خوبین وقت بخیر دوربین من حدود یک ماه هست که تصویر ندارد و چون در آموزشگاه نصب هست، لطفاً پیگیری کنید.

Mofa
Mofa
1 month ago

امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۴ هست و یک هفته هست دارم تلاش می‌کنم دوربین جدید رو راه اندازی کنم ولی به سرور وصل نمیشه!! این روزها خیلی لازم هست که دوربین ها استفاده بشه

Mofa
Mofa
1 month ago

من دوباره پیام میذارم. بعد از جنگ تحمیلی اسرائیل، دوربین ما مشکل پیدا کرد و یکی دیگه خریدم. اما ۱۳ تیر ماه ، یک هفته هست نتونستم در برنامه اضافه ش کنم

علی ربیعی
علی ربیعی
27 days ago

تا الان که ۲۰ تیرماه هست مشکل وجود دارد ،در حالی که ما مشترک جدید هم نیستیم

امید
امید
5 days ago

سلام
دوربینم حدود یک سال بدون مشکل کار میکرد ، یک ماه پیش مجبور به ریست کردن دوربین شدم ، الان به هیچ وجه وصل نمیشه و عملا به یک اسباب بازی بی مصرف تبدیل شده(دوربین اسفیورد مدل Z230).
در عوض دو مدل دیگه آیمو و تی پی لینک دارم ، که واقعا بی دردسر کار میکنن.دقت کنید و از این شرکت چیزی نخرید که پشیمون میشید.

10
0
فکر شما را دوست دارم ، لطفا نظر دهیدx