ریموت و رسیور

ریموت نور بالا دسکتاپ
برندها

ریموت درب پارکینگ

جک درب پارکینگی معمولا دارای چند عدد ریموت فابریکی یا اصلی هستند که اگر به تعداد بیشتری ریموت درب نیاز باشد، میبایست آن را به صورت مجزا خریداری نمود. خرید ریموت فابریکی، مخصوصا مدلهای غیر ایرانی هزینه بالایی را در بر دارد اما بجای آن می توان از ریموتهای غیر اصلی استفاده نمود تا قیمت ریموتها را تا یک سوم کاهش داد. از لحاظ کیفیتی ریموت های اصلی با ریموتهای غیر اصلی خیلی متفاوت نیستند و بیشترین تفاوت این دو بر سر طراحی آن میباشد.

آموزش ست کردن ریموت جک پارکینگی

در صورتی که از ریموت اصلی استفاده شود نیاز به هیچ قطعه اضافه ای نیست در غیر این صورت می بایست روی مدار کنترل جک برقی یه دستگاه رسیور نصب گردد تا ریموتهای غیر اصلی روی آن ست شود. پس از این کار می توان از تنوع ریموت غیر فابریک بهره برد و با توجه به سلیقه مصرف کننده محصول مورد نظر خود را دریافت نمود. ریموت درب پارکینگ می تواند دارای فرکانسهای مختلفی باشد اما در اکثر ریموتها فرکانس 433 مگاهرتز را دار هستیند.

ریموت کرکره برقی

معمولا ریموت غیرفابریک جک پارکینگی با ریموت کرکره برقی سازگاری دارد و می توان از آن برای بالا و پایین کردن کرکره اتوماتیک استفاده نمود. ظاهر ریموت کرکره برقی با جک پارکینگی می بایست کمی متفاوت باشد. به این صورت که دکمه های بالا و پایین ، ایست و قفل کردن روی ریموت مشخص باشد تا کارکرئد هر دکمه قابل رویت باشد. اما ریموت درب پارکینگ بر روی اکثر کرکره برقی ها قابل ست کردن می باشد.

انواع ریموتها درب پارکینگ بر اساس فرکانس و کارکرد

در حال حاضر چندین مدل ریموت در بازار ایران موجود است که با یکدیگر کمی متفاوت می باشند و بر روی یکدیگر ست نمی شوند. با شناخت هر کدام از این نوع ریموتها می توان ریموت مورد نظر خود را شناخت و در صورت نیاز دقیقا ریموت مورد نظر خود را خریداری کرد.

ریموت جک درب پارکینگ

ریموت لرنینگ 433

ریموت لرنینگ یا کد فیکس یک مدل ریموت است که فرکانس آن تغییر نکرده و ثابت می ماند.ریموت با فرکانس 433 بیشترین مصرف را در بازار ایران دارد. شرکت بتا، دورپا، سیماران و همچنین چندین شرکت ایتالیایی که جک پارکینگی تولید میکنند از ریموتهای 433 بهره می برند.

ریموت لرنینگ 315

این مدل ریموت کاربرد بالایی در دزدگیر اماکن دارد. از ویژگی های مثبت این نوع ریموتها، آنتن دهی خوب در اماکن نویزی است. ریموت و رسیور این فرکانس برای جک پارکینگی نیز موجود میباشد. اگر مکانی ریموت با فرکانس 433 به سختی آنتن دهد می توان از ریموت درب پارکینگ با فرکانس 315 استفاده کرد تا نویز محیط تاثیری منفی روی کار ریموت ایجاد ننماید.

ریموت هایپینگ کد

در بسیاری از اماکن امنیت ریموتها برایشان اولویت اصلی می باشد. در این گونه جاها می توان از ریموت کد هاپینگ بهره برد. ریموتهای هاپینگ کد فرکانس متغیری دارند به این نحو که با هر بار فشرده شدن ریموت فرکانس آن تغییر می کند. اما به صورت کلی فرکانس این ریموتها یا روی رنج 433 یا 315 مگا هرتز می باشد. برای اضافه کردن ریموت روی جک در پارکینگ هاپینگ کد می بایست فقط از همان برند و به وسیله رسیور و یا مدار فرمان جک این عمل انجام پذیرد. پس می توان نتیجه گرفت که ریموتهای بلوتوثی را نمی توان با این ریموتها مچ نمود.

قیمت ریموت درب پارکینگ

اگر بخواهیم در مورد قیمت ریموت درب پارکینگ اتوماتیک بگوییم این مورد باید در نظر گرفته شود که ریموت ها معمولا در دو نوع ریموت اصلی و ریموت غیر اصلی در بازار وجود دارد که این موضوع بیشتر برای جک های پارکینگی خارجی صدق میکند. قیمت ریموت های اصلی معمولا به نسبت ریموت های غیر فابریک بالاست تا جایی که در خرید تعداد، بسیاری از رسیور و ریموت غیر اصلی استفاده میکنند.

بسیاری از مشتریان نیز به دلیل ارزان بودن و راحت ست شدن به ریموت های بلوتوثی روی می آورند که با بسیاری از ریموت های اصلی سازگاری دارند. اما تقریبا اکثر جک های پارکینگی ایرانی و موتور های ریلی ساخت داخل چیزی به عنوان ریموت اصلی ندارند و از هر ریموت هم فرکانس و بلوتوثی می توان استفاده نمود. استثناهایی مثل درب اتوماتیک پارکینگی محک و تابا در ایران از ریموت اختصاصی خود بهره می برند.