برق اضطراری جک پارکینگ و کرکره برقی

با گرم شدن دمای ها و بالا رفتن استفاده از برق شهری، شهروندان بجز مشکلات روزمره در تابستان با یک مشکل تقریبا جدید روبرویند و آن هم قطع موقتی برق است که می تواند خلل زیادی برای روال زندگی هر شخص ایجاد نماید. ما در این مقاله خواهیم گفت که چه راهکارهایی در زمان نبود برق برای تردد از درب پارکینگی که جک کنترلی بر روی آن نصب شده و همچنین کرکره برقی وجود دارد و آیا برق اضطراری جک پارکینگ برای هر سیستمی امکان پذیر است یا خیر؟ پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

خرید برق اضطراری برای جک پارکینگ 220 ولت و 24 ولت
خرید برق اضطراری برای جک پارکینگ 220 ولت و 24 ولت

ارزان ترین روش تردد در زمان نبود برق برای جک درب پارکینگ

همه ی سیستم های اتوماتیک پارکینگی روشی اضطراری برای زمانی که مشکلی در سیستم ایجاد می شود یا برق قطع است طراحی کرده اند که جک درب پارکینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. شرکت های تولید کننده همگی بر روی بازوها، جایگاه کلید خلاص کن تعبیه نموده اند تا در مواقع اضطراری از آن استفاده شود.

خلاص کردن جک درب پارکینگ به وسیله کلید

خلاص کردن درب ممکن است به وسیله سوئیچ یا آلن انجام شود که این دو در زمان نصب جک پارکینگی و تحویل جنس به صاحب خانه تحویل می شود. اما شاید نیاز به این باشد که از این آلن یا سوئیچ مخصوص به تعداد بیشتر داشته باشید که می توانید آن را از قسمت جک درب پارکینگ فروشگاه دی سی ای کالا سفارش دهید.

برخی از جک ها مثل یوتاب یا زومر و همچنین نایس ایتالیا لازم است ترکیبی از دو کار انجام شود تا درب خلاص شود یا به حالت برقی بازگردد، پس اگر اینطور بود باید آموزش خلاص کردن دربی که به جک پارکینگی مجهز است را نیز بیاموزید.

روش خلاص کردن جک درب پارکینگ

روش آزاد کردن جک پارکینگ در اکثر سیستم ها به این صورت است که ابتدا کلید یا آلن را روی جکی که درب دوم را بسته است قرار دهید. سپس درب را به سمت مخالف باز شدن کمی فشار دهید و خلاص کن را 90 درجه به سمت باز شدن بچرخانید. سپس درب را به آرامی باز کرده و سراغ درب دوم بروید و آن را نیز به همین روش باز کنید.

پس از باز کردن دو درب و تردد خودرو درب را بسته و به وسیله کلید خلاص کن درب را در حالت اتوماتیک قرار دهید. ممکن است در این حالت درب چند سانتیمتری با دست باز و بسته شود که طبیعی است و پس از کارکرد جک به وسیله برق شهری مشکل بر طرف می شود.

باز و بستن درب کرکره در زمان نبود برق

برای درب های کرکره ای تعدادی از موتور ها هستند که به برق اضطراری مجهز هستند و در هنگام نبود برق مشکلی برای باز و بسته شدن ندارند. اما بسیاری از کرکره های برقی از UPS یا برق اضطراری بی بهره هستند و در هنگام نبود برق می بایست به صورت دستی باز یا بسته شوند.

روش خلاص کردن موتور ساید کرکره برقی

خلاص کردن موتور ساید

برای موتورهای ساید باز و بستن کرکره ساده است و این کار به وسیله زنجیری که در کنار موتور در داخل یک کیسه قرار گرفته است انجام پذیر است. تنها مشکل کارکرد دستی این است که زمان زیادی را باید صرف باز یا بستن درب نمایید و این کار پروسه ای زمان بر است.

روش خلاص کردن موتور توبلار کرکره برقی

دستی کردن کرکره برقی توبلار

خلاص کردن موتور توبلار هم تقریبا به سادگی موتور ساید است به این نحو که در انتهای موتور توبلار جایگاهی وجود دارد که قلاب خلاص کن در داخل آن رفته و می توان با چرخاندن آن کرکره را حرکت داد. این پروسه نیز مانند موتور ساید زمان بر است. برای ساده کردن این مرحله می توان از هندل خلاص کن موتور توبلار استفاده شود تا نیاز به این نباشد حتما برای دستی باز کردن کرکره برقی از چهارپایه یا نردبان استفاده شود.

استفاده از برق اضطراری جک پارکینگ

خیلی ها به دلیل نا آشنایی به روش خلاص کردن درب و همچنین زمان بر بودن این کار ترجیح می دهند از برق اضطراری استفاده کنند تا هنگام نبود برق سیستم به کار خود ادامه داده و نیاز به پیاده شدن از خودرو در گرمای هوا نباشد.

برای استفاده چنین سیستم برق اضطراری ابتدا باید نوع جک پارکینگی را بررسی کنیم که آیا بازوها 220 ولت هستند یا 24 ولت که بتوانیم بر اساس ولتاژ کاری آنها بهترین سیستم برق اضطراری را انتخاب کنیم.

برق اضطراری جک پارکینگ 24 ولت

اگر سیستم درب پارکینگ شما 24 ولت است، شما جزو خوش شانس ها هستید و شاید شما این روزها را نیز پیش بینی کرده بودید! در هر صورت برای اینکه در زمان نبود برق بتوانید از سیستم جک کنترلی استفاده کنید نیاز به دو باتری  4.5 یا 7 آمپر 12 ولت، یک باکس ضد آب که دو باتری را درون آن جای دهید و یک کیت شارژ البته برای برخی مدل ها نیاز دارید که به طور کلی هزینه چندانی ندارد.

برق اضطراری جک پارکینگ 24 ولت

برخی از جک های پارکینگی که از برق اضطراری پشتیبانی می نمایند عبارتند از یوتاب، زومر، بی اف تی، نایس، ام پی سی و تابا هستند.

برق اضطراری برای جک پارکینگی و کرکره برقی 220 ولت

سیستم های 220 ولت هر چقدر هم که برتری محسوسی نسبت به مدل های 24 ولت داشته باشند در زمینه پشتیبانی از برق اضطراری ضعیف هستند و این باعث می شود هزینه ی بالایی را روی دست مصرف کننده بگذارند. حال می خواهد این سیستم اتوماتیک جک پارکینگی باشد یا موتور توبلار و ساید.

راه کار استفاده از برق اضطراری برای سیستم های 220 چیست؟

ups برای جک پارکینگی و کرکره برقی

تنها راه استفاده از سیستم های اتوماتیک پارکینگی در زمان نبود برق استفاده از UPS سینوسی است که می بایست با توجه به توان موتور کار شده و همچنین تعداد تردد و حداکثر زمان کار در موقع نبود برق می بایست خریداری شود. این وسیله قادر است بجز جک درب پارکینگ و کرکره برقی وسایل برقی کم مصرف ساختمان را نیز تغذیه کند. به طور مثال چندین لامپ کم مصرف پارکینگ را به آن وصل کنید تا با رفتن برق همچنان به کار خود ادامه دهند.

UPS ها معمولا 3 تا 4 برابر گرانتر از کل سیستم برق اضطراری هستند که در سیستم های 24 ولت از آن استفاده می گردد.

آیا جک پارکینگی من یا کرکره برقی مغازه ام برق اضطراری ساپورت میکند؟

به طور کلی می توان همه ی سیستم های برقی را به UPS مجهز کرد اما برای موتور های 24 ولت این امکان با هزینه پایین تر ممکن است اما در مدل های 220 ولت حتما باید از UPS مناسب و تقریبا گران قیمت استفاده نمود.

کرکره برقی من بدون UPS است آیا کل موتور را عوض کنم یا UPS جداگانه خرید کنم؟

اگر موتور کرکره برقی شما 220 بوده و هیچگاه UPS نداشته پس می بایست UPS سینوسی مناسب تهیه کنید. گاهی خرید یک موتور UPS دار با خرید یک UPS مستقل برابری میکند. در این صورت نظر ما همچنان خرید یک UPS مستقل است چرا که نیاز به نصب دوباره موتور نیست و نصب ساده ای دارد و می توان از آن بجز تغذیه کرکره برقی استفاده های دیگری نیز نمود.

برق رفته و جک پارکینگی ساختمان مان از کار افتاده، سریعترین راهکار چیست؟

استفاده از کلید خلاص کن سریعترین راهکار باز نمودن درب است. شما می بایست از مدیر ساختمان یا فردی که مسئول ساختمان است بخواهید کلید خلاص کن را به شما دهد و شما به وسیله آن و آموزش هایی که در این پست وجود دارد درب ساختمان را باز نمایید.

کرکره برقی ام قبلا برق اضطراری داشت ولی الان کار نمی کند، مشکل کجاست؟

کرکره برقی های UPS دار از دو عدد باتری 4.5 آمپر بهره می برد که در صورت نگهداری مناسب تا دو سال عمر مفید دارد. این باتری ها در صورت منقضی شدن از کار افتاده و می بایست باتری های جدید را جایگزین آنها کرد. عوض کردن باتری کار سختی نیست اما در هنگام تعویض احتیاط کنید و ترجیحا برق ورودی کرکره برقی را قطع نمایید.

نوشته قبلی
نوشته بعدی
5 1 امتیاز
امتیازدهی به مقاله
اشتراک گذاری
اطلاع از
guest
3 دیدگاه
آخرین ها
جدیدترین بیشترین آرا
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
مهرداد
مهرداد
2 years ago

جک ما وی تو کالیپسو هست از چه ups ای باید استفاده کنم؟ آیا با دو تا باتری کارم راه می افته؟

ابراهیم نواح
ابراهیم نواح
2 years ago

سلام خسته نباشید
آیا یک دستگاه ups برای قطع برق همزمان میتواند برق دوتا درب اتوماتیک و آسانسور را تامین کند؟
بنظر جناب عالی از چه نوع ups استفاده شود

3
0
فکر شما را دوست دارم ، لطفا نظر دهیدx