سایبان برقی
محصولی برای نمایش موجود نیست
بر اساس یافته های تاریخی استفاده از سایبان قدمتی طولانی داشته تا جایی که به عهد باستان و پیداش اولین تمدن های بشری مانند مصر باستان بر می گردد. در طی این چند هزار سال، پیشرفت دانش بشر، استفاده از ابزار آلات نوین، جنس و کارایی سایه بان ها را مطابق نیاز روز به صورت مداوم تغییر داده است. به عنوان مثال ابتدا جنسشان از حصیر یا کناف بوده و بعد از مدت ها از جنس انواع پارچه محکم و یا پلاستیک در سایبان ها استفاده شد. این مدل های سایه بان معمولا به صورت دستی با یک دستگیره و هندل حرکت می دادند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی های نوین و ظهور سایه بان برقی تمامی حرکات آن با یک دکمه و به وسیله یک ریموت انجام می شود. سایبان برقی انواع مختلفی دارد و برای کاربردهای گوناگون ارائه می شود به طور مثال سایبان برقی مغازه، سایبان برقی تراس، سایبان برقی خودرو و غیره همه از نمونه های مختلف این محصول هستند.
ویژگی ها و مزایای انواع سایبان برقی
سایبان برقی در واقع استفاده ساده تری دارد چرا که از برق انرژی گرفته و همچون سایبان های ثابت و قدیمی، در تمامی مکان هایی که از سایبان استفاده می شود، می توان آن ها نصب کرد. از جمله این اماکن می شود به ساختمان، مغازه، استخر، پارکینگ و ... اشاره کرد. از آنجایی که قیمت سایبان برقی را نمی توان دقیق تعیین کرد در نتیجه با توجه به پیچیدگی و کارایی آن ها نسبت به سایبان های ساده، گران تر می باشند و قیمت آن ها در نوع خود فقط از طریق عوامل مختلفی همچون ابعاد، جنس و … دسته بندی می کنند.
همانطور که اشاره شد استفاده از سایبان برقی بسیار آسان بوده و مزایای متعددی دارد از جمله مواردی همچون: زیبا سازی محیط بیرونی مکان، وزن سبک به دلیل استفاده از جنس آلومینیوم، خودکار بودن حرکت سایبان، مقاومت بالای جنس و رنگ پارچه و بدنه سایبان در برابر آب و آتش که آن را از پوسیدگی، خوردگی و زنگ زدگی هم حفظ می کند، امکان چاپ لوگو یا تبلیغ مورد نظر بر روی پارچه آن و نور پردازی با سیستم های نور پردازی جهت زیبایی و روشنایی بیشتر در شب، محافظت از ماشین در برابر آفتاب سوختگی و بارش تگرگ و … که می توان نام برد.
بخش های مختلف سایبان اتوماتیک برقی
سایبان برقی به ۵ جز اصلی پارچه، موتور برقی، بازو و مفصل، درپوش و یراق آلات تقسیم بندی می شود. چادر سایبان برقی به نوعی بخش اصلی سایبان را تشکیل می دهد که به تنهایی از جنس های مختلفی همانند برزنت، فلکسی و یا ترانزیتی تشکیل شده است. البته سایبان برقی از پارچه های دیگری مانند پی وی سی (PVC)، اکریلیک، پلی استر و… نیز تولید می شوند که هر کدام ویژگی متفاوتی در عملکرد سایبان ایجاد می کنند. بنابراین باید در انتخاب این پارچه دقت لازم را به خرج داد. در ادامه ویژگی های چند مدل از پارچه های سایه بان برقی را خدمتتان شرح می دهیم.
انواع پارچه در سایبان برقی
پارچه برزنتی معمول ترین نوع پارچه در میان سایبان برقی مغازه یا سایبان برقی حیاط می باشد. برزنت در واقع یک پارچه مستحکم، مقاوم، منعطف و ضد آب است که معمولا از کرباس و یا پلی استر ساخته میشود. این پارچه نسبت به بقیه پارچه ها مقاومت کششی بیشتری داشته و برای پوشش در فضاهای باز مقرون به صرفه تر هستند چرا که مقاومت بالایی در مقابل نور خورشید و رطوبت دارند. جنس فلکسی هم نسبت به پارچه برزنتی مقاومت کمتری در مقابل نور خورشید و آب دارد ولی به دلیل تعویض راحت و امکان تبلیغاتی که چاپ لوگو یا آرم بر روی آن ها میسر است جز پارچه های پر مصرف به حساب می آیند. یک نوع پارچه به نام پارچه ترانزیتی نیز وجود دارد که با توجه به نام آن بیشتر برای ماشین های ترانزیت به کار می روند چون کاملا ضد آب بوده و گرما و نور را از خود عبور نمی دهند.
موتور برقی سایبان اتوماتیک
موتور مهمترین قطعه استفاده شده در یک سیستم سایبان برقی است. موتور های سایبان برقی به دو دسته لوله ای شکل و توبولار تقسیم بندی می شود. قدرت این موتور ها بین ۸ الی ۱۵ دقیقه است و مصرف جریان آن بین ۱.۵ تا ۳ آمپر می باشد. قطر تاج موتور توبولار از ۵ تا ۱۱ سانتی متر است و دارای استاندارد کیفیت سطح IP44 می باشند. مشخصات فنی این نوع موتور ها مانند توان کارکرد، ولتاژ و رنج آن ها تقریبا مشابه هم است که به ترتیب ۴ دقیقه، ۲۲۰ ولت و از ۳۰ تا ۳۰۰ نیوتن بر متر می باشد. اگر بخواهیم چند برند مختلف موتور توبولار را معرفی کنیم از بین آنها می توان به بارازانته، توربو و اسمارت اشاره نمود.
اندکپ سایبان برقی
موتور توبولار سایبان برقی از یک طرف لوله ای که پارچه سایبان به آن متصل است را با قطعه ای به مانند بلبرینگ می چرخاند. این قطعه اندکپ نام دارد و به دو صورت پلاستیکی و فلزی تولید شده است. برای موتور توبولار سایبان برقی از اندکپ های پلاستیکی با دو مدل استفاده می شود. اندکپ پلاستیکی هشت ضلعی که مخصوص لوله های پارچه با مقطع هشت ضلعی است و اندکپ پلاستیکی گرد که لوله های پارچه آن به صورت گرد است.
بازو و مفصل ها در انواع سایبان برقی فول
برای باز و بسته شدن پارچه سایبان برقی از قطعاتی استفاده می شود که معمولا فلزی هستند و دارای حرکت آرنجی می باشند که به آن ها بازو می گویند. در داخل این بازوها فنر هایی قرار دارد که با توجه به نحوه اتصال این فنرها به سه قسمت تقسیم می شوند. در این بازو ها معمولا از سیم بکسل یا تسمه پلاستیکی و یا زنجیر برای اتصال فنرها با مفصل مربوطه استفاده می شود. این مدل بازو و مفصل به نسبت بقیه مدل ها ارزان تر است و مقاومت بالایی در برابر باد و سرما دارد.
درپوش سایبان برقی فول باکس
در بعضی از انواع سایه بان ها قسمت انتهایی پایه سایبان بازویی در زمان نصب باز است و نمای جالبی برای کسانی که در معرض دیدش قرار میگرند، ندارد. بنابراین جهت پوشش این فضا از قطعه ای به نام در پوش استفاده می کنند که با توجه به تفاوت ظاهری سایبان های موجود از شرکت های مختلف، در پوش سایبان آن ها نیز از نظر هندسی با هم فرق دارند. یراق آلات آلومینیومی، قوطی اصلی سازنده، بازو ها، تنظیم کننده ها، نگهدارنده ها و … جز این قطعات به حساب می آیند.
تعویض سایبان برقی
یکی از ویژگی هایی که برای خریداران سایبان برقی مهم است طول عمر، دوام بالا و تغییر نکردن رنگ پارچه آن است. سایبان هایی که به صورت مداوم در معرض نور خورشید هستند زودتر دچار پوسیدگی می شوند. به همین دلیل باید در انتخاب نوع پارچه دقت بیشتری به خرج داد. اگر مدت زیادی است که سایبان نصب کرده اید، احتمالا باید به فکر تعویض باشید زیرا چادر سایبان برقی هر چقدر هم که دوام بالایی داشته باشد و یراق آلات آن با کیفیت باشند، بالاخره زمانی پیش می آید که نیاز به تعویض کلی یا جزئی چادر احساس می شود.
وجود نواقص متعددی منجر به بروز این احساس منجر خواهد شد، از جمله به وجود آمدن قارچ و کپک در سطح چادر که از بین رفتنی نباشند و به مرور زمان باعث پوسیدگی و پارگی چادر سایبان شوند. در شرایط دیگر مثلا اگر ایده بازسازی و ایجاد طرحی جدید در دکوراسیون خود را در نظر داشته باشیم ممکن است به یک رنگ یا مدل دیگر سایبان نیاز پیدا کنیم. اگر عملکرد سایبان هم در هنگام باز و بسته شدن دچار مشکل شده باشد نیاز به تعمیر یا تعویض قطعات به وجود آمده و در مواردی بسته به میزان خسارت چاره ای جز تعویض کل سایبان نخواهد نبود.
قیمت سایبان برقی
سایبان ها بنا بر جنس پارچه، اندازه پوشش دهی و فضای نصب یک هزینه ی اولیه ای دارند و به اینها موتور و سیستم های اتوماتیک را می بایست اضافه نمود. برخی از سایبانها مکانیزم خاصی دارند که باعث می شود قیمت آنها بسیار بیشتر از سایبان های معمولی باشد. به طور مثال برخی از استخرها از یک نوع سایبانی استفاده میکنند که گاهی به مانند سقف شیشه ای عمل کند و گاهی مانع از ورود نور خورشید و حتی ورود آب ببه داخل استخر شود. این نوع سایبان ها معمولا به صورت سفارشی طراحی میگردند و قبل از هر کاری باید فضای پروژه بازدید شود.
اما در اکثر مواقع سایبان برقی های مرسوم به صورت روتین فروش بیشتری داشته و قیمت معقولی دارند. در این بین سایبان فروشگاه ها، خودرو و چتری بهترین قیمت را در انواع آن دارند.
نتیجه گیری
امروزه سایبان های برقی تنوع تولید بالایی از لحاظ مکانیکی و ظاهری پیدا کرده و کاربرد آن ها بسیار گسترده تر شده است. به طوری که در اماکن متعددی مانند ویلاها، مغازه ها، منازل غذا خوری ها و ... می توان آن ها را با کاربری منحصر به فرد خود مشاهده کرد. مثلا از لحاظ منحصر به فرد بودن اگر سایه بان برقی تراس را در منزل خود نصب کنید علاوه بر جلوگیری از تابش نور و نفوذ برف و باران به داخل بالکن از ریخته شدن آشغال و گرد و خاک از طبقه بالاتر نیز جلوگیری می کند و مانع آسیب رسیدن به هر چیزی که داخل بالکن وجود دارد اعم از گلدان یا وسیله خاص می شود. در مجموع به جرات می توان گفت اگر یک سیستم سایبانی با کیفیت فنی بالا و طراحی ظاهری جذاب برای محل خود در نظر دارید تهیه یک سایبان برقی بسیار راهگشا و آسایش بخش خواهد بود. شما می توانید برای خرید سایبان برقی خودرو، سایبان برقی حیاط، انواع سایبان فول باکس و اتوماتیک با کارشناسان دی سی ای کالا تماس بگیرید و همچنین از قیمت سایبان برقی در مدل ها و اندازه های مختلف مطلع شوید.